VI. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó - FELHÍVÁS | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

VI. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó - FELHÍVÁS

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, fennállásának 50. évfordulóján, meghirdeti a VI. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót.

A rendezvényre óvodások, az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek.

A résztvevők a versenyre vajdasági magyar írók, költők egy versével vagy prózájával nevezhetnek be. (A jelentkezők figyelmébe ajánlják a csókai születésű írók, költők alkotásait.)

Az VI. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó 2020. október 17-én, szombaton, 10 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában, Tisza mente (Potiska) utca 18.

Jelentkezni lehet e-mailben moraferencmme70@gmail.com, vagy levélben: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Potiska 18., 23320 Csóka.

A jelentkezési határidő: 2020. 10. 14.

A jelentkezésben tüntessék fel a versenyző adatait (név, helység, iskola vagy művelődési egyesület, osztály), a felkészítő tanár vagy a kísérő nevét és elérhetőségét (telefon vagy e-mail), a választott vers vagy próza címét.

A versenyről érdeklődni lehet Tóth Líviánál a 063/49-99-17-es telefonszámon, vagy a hetnap.livia@gmail.com e-mail címen.

A rendezvényt a járványügyi szabályoknak megfelelőn szervezik meg. A jelentkezőket csoportokba sorolják be, a teremben, a kötelező távolság betartásával, csak az előírásoknak megfelelő számú személy tartózkodhat. Az arcmaszk viselése a fellépésre váróknak kötelező.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.facebook.com/events/2803492503214585?active_tab=about