17.Ch-Art | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

17.Ch-Art

k, 2018-06-19 17:00 - p, 2018-06-22 22:00

A részletes program:

 

Június 19-én ( kedd) 17:00 órakor a Művelődési ház udvarán, a nyári színpadon, megnyitásra keerül a sorrendben 17.Ch-Art 2018 művelődési rendezvénysorozat amely június 22-ig tart.

A megnyitó napján 17:15 perckor a Napraforgó szírmai címmel az egyházaskéri festőtábor alkotásainak kiállítása nyílik meg, majd

a csókai Öröm Ovóda gyermekcsoportjai mutatkoznak be tanévzáró műsorösszeállítással.

18:00 órakor a Mátyás király igazsága című előadás kerül bemutatásra Verebes Krnács Erika és Zsoldos Ervin előadásában.

19:00 órától zenei koncerttel kedveskedünk az idelátogatóknak

 

Június 20-án ( szerdán)

17:30 órakor a Művelődési ház udvarán, a nyári színpadon, Többet ésszel mint erővel címmel az adai Jancsi bohóc bábszínház előadása a legfiatalabb közönség részére.

18:00 órakor  Művelődési ház udvarán, a nyári színpadon, az újvidéki Vilin konjić gyermekszínház előadása Az erdei zenekar című mesejátékkal mutatkozik be.

19:00 órakor a tiszaszentmiklósi Tiszaszentmiklós Magyar Kultúrkör Sóvirág vegyes kórusának előadása után a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Kék cinkék irodalmi csoportjának előadása kerül a közönség elé.

20:00 órai kezdettel a Művelődési Ház színpadán vendégeink a pélmajori (Banatsko karađorđevo) színjátszói Ne igraj na engleze című előadással.

 

Június 21-én ( csütörtökön)

18:00 órakor a Művelődési ház udvarán, a nyári színpadon, a kikindai „Lane” Gyermekszínház bemutatójára várjuk a gyerekeket A dzsungel könyve című előadásra.

19:00 órakor vendégeink a torontálvásárhelyi általános iskolások, szórakoztató műsor összeállításal kedveskednek a csókaiaknak.

Utánuk a kikindai VMPE diákszínjátszóinak előadása következik a Rögtönzések színháza címmel.

20:00 órakor a nagykikindai Egység Művelődési Egyesület József Attila színjátszóinak előadását láthatja a közönség Bányavirág címmel.

 

Június 22-én ( pénteken)

17:00 órakor a Művelődési ház udvarán, a hódegyházi Lila akác Művelődási Egyesület néprajzi kiállítása nyílik.

18:00 órától a nyári színpadon bemutatkozik a tiszaszentmiklósi Piros tulipán Magyar Művelődési Egyesület néptánccsoportja Dél alfüldi táncokkal,

Követi őket a nyári színpadon a csókai Rákóczi Ferenc Egyesület férfikórusa, majd vendégeink Csóka község testvértelepüléséről érkező bordányi Borostyán dalkör csoportja.

20 órai kezdettel a helyi Dankó Pista Dalkör tagjai lépnek színpadra a Dankó évfordulóra összeállított magyarnóta válogatással.

 

Előadásainkra a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program