BABA-MAMA FOGLALKOZÁS - Aranykapu Játszóház | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

BABA-MAMA FOGLALKOZÁS - Aranykapu Játszóház

h, 2019-12-09 17:00 - h, 2019-12-16 17:00

2019. december 9., 17:00 óra

Filléres fejlesztő feladatok

Nyakunkon az ünnep, minden eladó, a média a legjobb akcióktól hangos, a szülők számára pedig a legnagyobb öröm, ha mindent megadhatnak gyermekeiknek, amit csak megkívánnak. Dolgozunk, rohanunk, erőn felett teljesítünk, hogy miénk legyen a legszebb babakonyha, legmenőbb autópálya, legdrágább zenélő, mozgó fejlesztőjáték, és múlik az idő… Közben felnőnek a gyerekeink és visszagondolva majd azt sajnáljuk legjobban, hogy nem töltöttünk elég időt velük, mikor még picik voltak. A közös alkotás, játék, mind a gyermek, mind a szülő számára öröm, felfedezés, fejlődés.
De mikor szakítsunk rá időt? Szakembereink segítségével végiggondoljuk a napi rutin feladatokat, és megmutatjuk, hogyan lehet belecsempészni a szülő-gyermek pillanatokat a rohanó hétköznapokba, amelyek még fejlesztő célzatúak is lehetnek és fillérekből megoldhatóak.

Foglalkozásvezetők: Bagány Ágnes, tanítónő, Bús Szuzanna, pszichológus

2019. december 16., 17:00 óra

Kerekítő mondókás móka foglalkozás

Höcögés, göcögés, kacagás a Kerekítő mondókáskönyvsorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán! Lovagoltatás, lógázás, hintáztatás, cirókázás, csúszdáztatás, zsuppolás élő hangszerjátékkal, népi hangszerekkel, népdalokkal, sétáltatókkal színesítve.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti-zenei nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri a gyermekeket.

Foglalokzásvezető: Varga Imola

Házigazda, foglalkozásvezető: Sós Nóra okleveles óvodapedagógus

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Érdeklődni: Sós Nóránál: 063-42-29-97 vagy a 024/557-033 telefonszámokon vagy az info@gmail.com e-mail címen

Kapcsolódó Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/789628194833371/

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program