HÚSVÉTI HÍRADÁS – Zenés áhítat a húsvéti várakozás és a 2019 a külhoni magyar gyerekek éve program jegyében | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

HÚSVÉTI HÍRADÁS – Zenés áhítat a húsvéti várakozás és a 2019 a külhoni magyar gyerekek éve program jegyében

v, 2019-04-14 18:00

Ünnepi zenés családi műsor a kárpátaljai Kovács család: Kovács Sándor (ének, gitár), Kovács Erika (ének), Kovács Abigél (ének, fuvola), Kovács Dániel (hegedű) és Kovács Tamás (nagybőgő) szolgálatával és a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával.

„Manapság mindenki várja az újabbnál újabb híreket. Mi most egy szokatlan híradással érkezünk Kárpátaljáról, ahol éljük mindennapjainkat kegyelemből, Isten szeretetéből, jóságából. Szokatlan, de annál nagyobb hírt hozunk. Van feltámadás! Húsvét előtt mi másról is szólhatna örömünk, mint arról, hogy mindenkinél balgább az, aki csak az evilági életben reménykedik. Nekünk odahaza talán az a legnagyobb biztatás, hogy az élet folytatódik, nem is akárhogyan: a mi feltámadott Urunk oldalán, a Mennyei Kórusban. Ez a mi reménységünk; túl kell látnunk ezen az enyészetre megért világon, és egy Túrmezei Erzsébet sorral megkérdezni önmagunktól: »Van-e húsvéti hited?«” (Kovács Sándor)

Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

 

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program