XIII. Sulisztár | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

XIII. Sulisztár

szo, 2019-11-30 14:00

Az általános iskolások énekes vetélkedőjének részletes felhívása a következő:

"Tisztelt Tanárok, Tanítók, Szülők és Sulisztárok

Szeretettel várunk minden résztvevőt és vendéget az elkövetkező XIII. Sulisztár általános iskolások énekes vetélkedőjére, amelyet 2019. november 30-án szervezünk meg Budiszaván-Tiszakálmánfalván.

Kérjük Önöket, aki még nem tette meg a jelentkezést az mától megteheti egészen november 25-ig, a következő személyeknél:
Pongó Lajos – zenei szerkesztő. Minden zenei dologgal kapcsolatban hívni lehet a 021 719 042 telefonszámon.
Rajsli László: rajsli.laci@gmail.com, 069 191 0883

A versenyzőknél a következő adatokat kell bejelenteni:
o a versenyző neve
o dal címe
o osztály
o iskola neve
o felkészítő tanár (név és elérhetőség)

Olyan esetben ahol többen lépnek egyszerre színpadra (kísérő ének, háttértáncos…), kérjük jelentsék az összes fellépő adatait.
Az eddig használt matricák (dalok) az aktuálisak. Ha valakinek nincs meg, jelentkezzen és elküldjük. Olyan esetben, ha a meglévő dalok mellett más dalt választanak a matricát küldjék el időben Pongó Lajosnak.

ÓRAREND
A XIII. Sulisztár 2019. november 30. lesz megrendezve Budiszaván-Tiszakálmánfalván a katolikus Kör épületében. Vasút utca 2 (Železnička br.2 ).

A vetélkedő pontos kezdete: 14 óra.
A főpróba a környékbeli fellépőknek november 29-én pénteken 15.00 órakor kezdődik és 19.00 óráig tart. (Előre be kell jelentkezni).
A főpróba azoknak akik messzebbről jönnek (Vajdaságból és Magyarországról) szombaton 9.00 órától 13 óráig lesz. Időközben uzsonna és ebéd szünet is várható.
A gyerekek több kategóriában versenyeznek.
Minden kategóriában az első három helyezettet díjazzuk, és minden kategóriában Külön díjak is lesznek, (sztájling, közönségdíj, stb.)
Díjkiosztás.
Díjkiosztás után közös csoportkép készül.

Szervező Bizottság"

 

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program