XXVII. Tini-ifjúsági táncdalénekes vetélkedő pályázata | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

XXVII. Tini-ifjúsági táncdalénekes vetélkedő pályázata

cs, 2018-11-01 09:00 - p, 2018-11-30 23:00

Ha szoktál énekelni, szeretnél megjelenni nagyszínpadon és a tv képernyőjén, bemutatkozni a nagyközönség előtt, íme a nagy lehetőség! Ha pedig már sokfelé jártál, de a temerini Tini fesztiválon még nem mutatkoztál, végső ideje hogy bizonyítsál! Mielőtt  szerencsét  próbálnál a nagyvilágban, legyél győztes az ifjúsági kategóriában!

A Szirmai Károly MME 2018 novemberében megszervezi a XXVII. TINI-IFJÚSÁGI könnyűzenei énekes vetélkedő döntőjét. Az 1990-2005-ig született lányok és fiúk jelentkezését várjuk. Az énekesek két korcsoportban versenyeznek: 13-17 év a tini, illetve 18-28 év az ifjúsági kategória.

A jelentkezők a könnyűzene különböző területéről adhatnak elő zeneszámot magyar nyelven. Számításba jöhetnek pop, rock, jazz-rock, musical stb. szerzemények magyar szerzőktől, vagy pedig a hazai és a nagyvilág könnyűzenei választékának magyar nyelvű fordításából.

Az audícion 3 dalt kell elénekelni élőben, lehetőség szerint hangszeres zenei alapra (karaoke), amit usb-re kell venni. Ajánlatos, hogy legalább az egyik szerzemény gyorsabb tempójú legyen. A szervezők nemsokára megjelentetnek egy dalkínálatot és kötelezik a jelentkezőt, hogy egyik előadott zeneszám erről a listáról kerüljön ki. A nyár végén tartunk egy audíciót, ahol szakemberek kiválasztják a döntő résztvevőit és a továbbjutó énekesekkel egyeztetve, a megfelelő zeneszámot. Ezután zenei alapot készít a zenekar, amelyre gyakorolhatnak a fiatalok. Terveink szerint a fesztivál előtt lehetőség nyílik az énekesek számára, egy szakmai-tanácsadó meghallgatásra.

A Tini fesztivál novemberi döntőjének résztvevői a temerini sportcsarnokban mutatkoznak be, de viszontláthatják magukat a tv képernyőjén és online is. A díjazottak ajándékokra számíthatnak, a legjobbak pedig értékes jutalomban részesülnek. Az idén külön meglepetést is tartogatnak a szervezők.

A jelentkezési adatokat a www.szirmai.org  weboldalunkon az Űrlapok menüpont alatt lehet elküldeni. A  dalkínálat itt elérhető.

Jelentkezni lehet még a tinifeszt@gmail.com villámpostán, valamint a facebook-on. Ugyanúgy személyesen Temerinben a Petőfi Sándor utca 19-ben minden munkanap 18-22 óráig.

A kapcsolattartó személyek telefonszámai  063 8449998  és  063 1951260

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program