Mesélő Népkör - Népmese fesztivál - Pályázati felhívás | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

Mesélő Népkör - Népmese fesztivál - Pályázati felhívás

sze, 2021-01-06 09:00 - v, 2021-04-18 21:00

RAJZ ÉS MESEÍRÓ PÁLYÁZAT ÓVODÁSOK ÉS KISISKOLÁSOK RÉSZÉRE

 

 

Melyik a kedvenc népmeséd? Rajzold le!

Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst…

 

Írj mesét!

A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, használd a népmesei motívumokat, a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál.

 

Pályázók köre:

Óvodások, alsósok (első osztálytól negyedikig), felsős tagozatok (ötödik osztály)

 

Beküldés módja

A beküldött pályamű hátoldalára ill. a mese végére írd fel a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el a felkészítő tanárod telefonszámát és e-mail címét is.

A rajzodat ill. kézzel írt vagy Microsoft Word (.doc) formátumban rögzített mesédet személyesen vagy postai úton a Népkör Magyar Művelődési Központban (Kossuth Lajos tér 4.,Szabadka) adhatod le. Írásodat e-mail-ben az info@nepkor.rs címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikálják. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat a szervezőknek nem áll módjában visszajuttatni, azok a Népkör Magyar Művelődési Központ tulajdonába kerülnek.

 

Beküldési határidő: 2021. április 16. péntek

 

Díjazás

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjkiosztásra a Népkörben kerül sor, ahol a szerzők felolvashatják a díjazott munkákat, a beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik. A díjazottakat e-mailben értesítik a pontos dátumról.

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program