MTTK – a TE utad! | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

MTTK – a TE utad!

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar pályázatot hirdetett középiskolások számára az „Én utam” címmel. A fiatalok két kategóriában pályázhattak: fotó- és Photoshop-pályázat, esszépályázat.

Az esszépályázatra benyújtott pályaműveket a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szakértő zsűrije bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotások az MTTK és az MTTK Grund honlapján, valamint az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar által évenként megrendezett nemzetközi konferencia tanulmánykötetében kerül megjelentetésre. A fotó- és Photoshop kategórián belül benyújtott pályaműveket „LikeVadász” módszerrel bíráltuk el. A legjobbnak ítélt alkotások az MTTK és az MTTK Grund honlapján, valamint az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar által évenként megrendezett nemzetközi konferencia poszterszekciójában kerülnek bemutatásra.

A tehetséges alkotók számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az MTTK nyílt hetén, az MTTK Grund napján interaktív találkozó során bemutathassák műveiket középiskolás társaiknak és az érdeklődőknek. Az értékes nyeremények kiosztása mellet a találkozó vendége lesz Tékiss Tamás, A tükörtestvér és a Samu sejti írója, aki workshopot tart az érdeklődőknek kreatív írás témában.