Behind the Screens (vol. 1) - WORKSHOP KÉT TÉMÁRA | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

Behind the Screens (vol. 1) - WORKSHOP KÉT TÉMÁRA

p, 2018-01-05 14:00 - 20:00

A délutáni műhelymunkán két izgalmas témába is betekintést kaphattok. A párhuzamos foglalkozások egyik témája a fotózás, videózás és a multimédiás eszközök használata. Megismerhetitek a fényképezés különböző technikáit, módszereit, szó lesz a kompozícióról, hogy mit jelent egy jó kép. Az elméleti áttekintés után fotótúra a városban. Az elkészített képek adják majd az alapot az utómunkához melyet szintén kipróbálhattok a gyakorlatban, megtapasztalhatjátok hogyan lehet kihozni a maximumot akár egy hétköznapi képből is.

A nap másik foglalkozása a mai informatika feltörekvő technológiáival fog foglalkozni. Közösen készítünk egy kiterjesztett valóság alkalmazást okostelefonra saját 3D modellekkel. Emellett betekintést nyerhettek a Microsoft Felhőszolgáltatásaiba, ahol képet fogunk elemezni mesterséges intelligencia segítségével, tárgyakat - érzelmeket fogunk felismertetni. Betekintést nyerhettek a machine learning (gépi tanulás) alapjaiba. Elkészíthetitek a saját VR szemüvegeteket! A workshop végén pedig mindenki saját webszervert indíthat és elkészítheti a saját weboldalát!

Alsó korhatár: 12 év. Információ: mkristof@outlook.com

A rendezvény Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája, Kávai Konrád, Apró Alexandra és Muhi Kristóf szervezésében valósul meg. A részvétel díjtalan.

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program