"Egy kosár ünnep" című kiállítás ünnepélyes megnyitója | Vajdasági Magyar Kulturális Kalauz

"Egy kosár ünnep" című kiállítás ünnepélyes megnyitója

k, 2019-12-10 17:00 - p, 2019-12-20 12:00

EGY KOSÁR ÜNNEP című PÁLYÁZAT részvételi feltételei:

  • Egyének és csoportok jelentkezését várják (óvodák, iskolák, művelődési intézmények, hagyományápoló körök, civil szervezetek, stb.)
  • A kompozíciók kosárban készüljenek és témájuk kapcsolódjon a téli ünnepkörhöz. A kosár anyaga, formája és nagysága szabadon választott.
  • A pályamunkák természetes anyagból készüljenek (papír, bőr, textil, fa, gyapjú, selyem, szalma, mézeskalács stb.)
  • A munkákat december 6-án 9-17 óra között kell átadni a topolyai Művelődési Ház mozijának előcsarnokában.

A beérkezett munkákból 2019. december 10-e és 20-a között kiállítást szerveznek a topolyai Művelődési Ház mozitermének előcsarnokában.

A pályázók munkáit korcsoport szerint szakzsűri értékeli és a legsikeresebb munkákat szerény ajándékkal díjazzák, valamint az alkotó beleegyezésével, a kiállítás zárását követően (december 20-án 12 órától) árverésre bocsájtják a pályázati munkákat.

A kiállításon való részvételi szándékukat, kérjük legkésőbb 2019. december 6-ig, személyesen a topolyai Művelődési Ház irodájában (Fő utca 12.) vagy a 024/713-515-ös telefonszámon jelezzék vagy a kultura@stcable.net e-mail címen, ahol az érdeklődők bővebb tájékoztatást is kaphatnak.

A szervezők szeretnének megkérni minden vállalatvezetőt, magászemélyt, hogy december 20-án 12 órakor jelenjen meg a nemescélú árverésen és szerény felajánlásával járuljon hozzá az alkotói munka megbecsüléséhez, és az alkotók öröméhez.

Kapcsolódó tartalom:

http://domkulturebt.org/egy-kosar-unnep/

Ismétlődő: 
Nem ismétlődő program